Dag 13; Familiebezoek

Vanmorgen wederom het wekkertje gezet, want we gaan naar familie. We ontbijten bij ons hotel, een echt Amerikaans ontbijt dus we kunnen er voorlopig tegenaan. Omdat we weer een stukje richting Banff rijden hebben we enkele highlights gister overgeslagen, die we deze ochtend meepakken. Onze eerste stop is bij de Athabasca Falls. Het is prachtig weer en nog erg rustig. We hebben alle tijd om met ons statief foto’s te nemen.

We pakken nog wat uitzichtpunten mee en slaan dan af op Highway 11, dit is een mooiere route richting Ponoka dan via Edmonton. Langzaam zien we de Rocky Mountains achter ons en gaan we richting het platteland. Tot nu toe zijn de meeste lakes bevroren, maar Lake Abraham heeft al die typische blauwe kleur. Het water staat nog laag en we zien mensen off road richting de waterkant rijden. Dat is leuk! Dus als snel volgen wij ook en rijden we over de bodem van Lake Abraham. wauw!

Dan komen we rond 16.00 uur aan bij Herman en Ester! Hartstikke leuk om hier te zijn. We drinken gezellig koffie op de veranda, krijgen een rondleiding door stal en we worden nog meegenomen op een rondje squadrijden. We hebben een gezellige avond en om half tien wordt het voor ons tijd om richting Calgary te vertrekken.

We komen zeker weer een keer terug! Tegen het einde van de avond komen we aan in Calgary, waar we vermoeid, maar voldaan onder de wol kruipen.

IMG_6998IMG_7006IMG_7011IMG_7018IMG_7033IMG_7049IMG_7050IMG_7060IMG_7063IMG_7071IMG_7076IMG_7084img_7085

2 gedachtes over “Dag 13; Familiebezoek

  1. Eida Verhoef

    “We komen zeker een keer terug!” … Kijk uit hoor, Jan en Lidwien zijn al besmet met het ‘Canada virus’. En wow, mooie foto’s. Wat zullen jullie genieten! Groetjes uit Lopikerkapel, ook van Rover. xx

    Like

Plaats een reactie